På denna sida kommer du hitta mycket information om landet Pakistan, men även grannlandet Indien kommer att vara ett stort samtalsämne under läsandets gång.

Här finner du mängder med tips och råd om du funderar på att besöka Pakistan. Kanske planerar du enbart att färdas genom landet, eller söker du generell information om vad man kan förvänta sig av platsen och befolkningen.

Du kommer även att hitta goda recept på mat som dagligen äts i Pakistan och Indien, och för dig som söker, kommer även information om vad du kan förvänta dig av restauranger med denna typ av mat att tas upp.

På denna sidan kan du som har ett intresse för att lära dig om nya kulturer och platser, hitta information som du tidigare inte stött på. Möjligtvis kan det vara så att du själv planerar en resa till Pakistan eller så kommer du att färdas igenom landet på väg mot din slutdestination. Oavsett anledningen till ditt besök kan du vara säker på att du kommer lämna denna hemsida med en ny syn på landet och dess befolkning. Kanske väljer du att tillaga “Ghost” till kommande familjemiddagen, eller så provar du att baka det fantastiska brödet “Naan”, fyllt med köttfärs, potatis eller något mer sött som socker och cashewnötter. Brödet kan nämligen användas både som dessert eller i ett mer matigt format.

Pakistan och Indien lever sida vid sida, men kulturen, historien, religionen och levnadssättet skiljer sig kraftigt åt. Genom att öppna upp för nya länder och platser kan du skapa dig en egen, mer realistisk bild av ett land som vanligtvis är kopplat till krig och osämja.