Äntligen nytt jobb

Som kvinna inom branschen för bygg och industri trodde jag att det var lätt med anställning, men det har varit en mättad marknad på personal. Men igår äntligen kom samtalet jag väntat på, med ett positivt besked om att jag fått tjänsten som jag var på intervju för i förra veckan. Min nya tjänst fogentreprenör innebär utförande av de tjänster som beställs tillsammans med mitt team, men likaså ett ansvar att ständigt förbättra vår kvalité och vårt miljöarbete. 

Så från och med nästa månad hittar ni mig hos Fogspecialisten. Vilket är ett av Sveriges största och äldsta fogföretag. Företaget erbjuder flertalet tjänster men paradgrenen är som ni kanske hör i namnet, fogning. Jag är lite nervös då det inom fogning finns en mängd olika arbeten att utföra och lika många krav som ska uppfyllas, och jag vet att man inte kan ha koll på allt utan att det kommer med arbetserfarenheter, men det känns som att man bör ha det i och med att man är utbildad.

Det ska bli spännande och utmanande, men otroligt roligt att äntligen få komma in i branschen och visa vad jag går för. Jag ser stora utvecklingsmöjligheter hos ett företag som Fogspecialisten, då jag strävar efter att lära mig från dom bästa, få bredare kunskap och skaffa mig ovärderlig erfarenhet.