Att få snus levererat

Det var inte lätt att få tag på snus när man var utomlands, jag vet inte varför jag fick för mig att jag skulle hitta snus lite här och var under min resa runt om i Asien. Jag kan ju meddela er att så var inte fallet och de 2 stockar snus jag hade med mig börjar sakta men säkert ta slut och det innebär att min panik sakta men säkert börjar att öka.

Internetuppkopplingen är inte heller helt optimalt vilket ha gjort det extra svårt att beställa snus, och även om jag skulle kunnat beställa snus, vart skulle jag ha beställt det till? Jag har ju inte direkt en adress.

Hotellet ställde upp

Nu är jag på ett hotell och här kommer jag att vara i 6 dagar vilket innebär att det är nu eller aldrig som jag kan beställa snus, dock måste jag veta att de kan skicka snuset hit till hotell adressen, eller hit kan dom skicka det, de tror jag inte företaget bryr sig om, frågan är om hotellet levererar det till mig.

Jag har vart nere i receptionen och det var absolut inga problem, så jag sprang upp gick in på Snusme och beställde 3 stockar original portion. ett av två steg är avklarade, det enda som återstår är att få hem det.

Må väl folket