Fix i stugan

Om två helger är det äntligen dags att åka till stugan och piffa upp den inför sommaren. VI har bestämt oss för att hyra ut den några veckor i år och vi har redan fått den fullt uthyrd då vi vill hyra ut den så det känns häftigt. Tänk att vi kommer tjäna mer än en månadslön på att hyra ut stugan när den ändå hade stått tom, känns riktigt bra. Så nu är det alltså dags att åka dit och fylla på med nödvändigheter och annat. 

Vi köpte faktiskt ett lager med toalettpapper och hushållspapper från grannens pojk när han sålde för att tjäna pengar till klassen. Så smidigt, bra pris och kul att få stötta honom lite också när vi ändå behövde köpa på oss till stugan.

Vi har också köpt en lite gästbok som ska ligga där så hoppas att våra besökare vill fylla i den 🙂 Vi har också gjort ett häfte där vi samlat ihop allt skoj i området och tips på restauranger, badplatser och smultronställen. Känns kul att få göra det där lilla extra som man kanske inte förväntar sig. Förhoppningsvis får vi bra recensioner så att vi kan göra detta nästa år också. 

Så säg till om ni behöver boka en stuga för nästa år så löser vi det 😉